Κεντρική NBA “Kαθάρισε” ο Ντουράντ, “σκούπισαν” οι Καβαλίερς (vids)

“Kαθάρισε” ο Ντουράντ, “σκούπισαν” οι Καβαλίερς (vids)

Ch qt iUUAAYWEb 1

durant-thunder-spursΗ Οκλαχόμα Σίτι παρουσίασε ιδιαίτερα βελτιωμένο πρόσωπο εν συγκρίσει με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, επικράτησε 111-97 των Σπερς στην “Chesapeake Energy Arena” κι έκανε το 2-2 στη σειρά.

Τούτη η νίκη φέρει -κατά μείζονα λόγο- την… “υπογραφή” του Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 41 πόντους (17 στην τέταρτη περίοδο)! Οι γηπεδούχοι, δε, σούταραν με ιδιαίτερα καλό ποσοστό (50.6%) εντός πεδιάς.

Οι Τόνι Πάρκερ (22 πόντοι), Καουάι Λέοναρντ (21 πόντοι) και ΛαΜάρκους Όλντριντζ (20 πόντοι), στον αντίποδα, ήταν οι κορυφαίοι των “Σπιρουνιών“.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Σκούπισανοι Καβαλίερςlebron-james-j.r.-smith

Οι Καβαλίερς, μολονότι δυσκολεύθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβλήθηκαν 100-99 των Χοκς στην Ατλάντα, πραγματοποίησαν το 4-0 στη σειρά και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας.

Οι “Big Three” του Κλίβελαντ συνεισέφεραν -για πολλοστή φορά- τα μέγιστα. Για του λόγου το αληθές, ο Κέβιν Λοβ μέτρησε 27 πόντους (8/15 τρίποντα) και 13 ριμπάουντ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δε, “άγγιξε” το τριπλ-νταμπλ, έχοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Κάιρι Ίρβινγκ, από την πλευρά του, “έγραψε” 21 πόντους και 8 ασίστ.

Οι Ντένις Σρέντερ (21 πόντοι, 6 ασίστ) και Πολ Μίλσαπ (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ξεχώρισαν για τα “Γεράκια“, εντούτοις, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη “σκούπα“.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…