Κεντρική NBA “Καθάρισαν” οι Ουόριορς, προβάδισμα για Τορόντο (vids)

“Καθάρισαν” οι Ουόριορς, προβάδισμα για Τορόντο (vids)

steph curry

steph-curryΟι Ουόριορς, μολονότι δυσκολεύθηκαν -για μια ακόμη φορά- σε υψηλό βαθμό, κατάφεραν εντέλει να κάμψουν την αντίσταση των αξιόμαχων Μπλέιζερς (125-121). Το Γκόλντεν Στέιτ, έτσι, πραγματοποίησε το 4-1 στη σειρά και προκρίθηκε στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Ο Κλέι Τόμπσον ηγήθηκε των σκόρερ, σημειώνοντας 33 πόντους. Ο Στεφ Κάρι, δε, αποτέλεσε εκ νέου το “Α” και το “Ω” των πρωταθλητών, καθότι μέτρησε 29 πόντους και 11 ασίστ, πετυχαίνοντας 7 πόντους στα τελευταία 25 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν, στο μεταξύ, πραγματοποίησε πληθωρική -όπως συνηθίζει- εμφάνιση, ολοκληρώνοντας το ματς με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 τελικές πάσες. Οι Ντάμιαν Λίλαρντ (28 πόντοι, μόλις 7 στην επανάληψη) και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (27 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι για το Πόρτλαντ.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

https://www.youtube.com/watch?v=qAcWw3npvmY

Προβάδισμα για το Τορόντοkyle lowry

Οι Ράπτορς, με αιχμή του δόρατός τους τους ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Κάιλ Λόουρι, επικράτησαν 99-91 των Χιτ κι έκαναν το 3-2 στη σειρά. Το Τορόντο απέχει μία νίκη από τους τελικούς της Ανατολής, όπου περιμένουν ήδη οι Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο ΝτεΡόζαν “έγραψε” 34 πόντους (24 στην επανάληψη), με τον Λόουρι να προσθέτει 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ο Ντουέιν Ουέιντ, στον αντίποδα, σκόραρε 20 πόντους και “μάζεψε” 7 ριμπάουντ, ωστόσο, δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για το Μαϊάμι.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…