Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Υπερβήκαμε τις δυνατότητες μας” (vid)

“Υπερβήκαμε τις δυνατότητες μας” (vid)

bartzokas lokomotiv final four semifinal

bartzokas-lokomotiv-final four-semifinal

Βερολίνο, αποστολή
psarakisΗ Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Την επομένη του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέλαβε την υπερηφάνεια του για όσα πέτυχαν οι παίκτες του, υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιπαρήλθαν κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν για να φθάσουν ως εδώ, ενώ απέφυγε να χρίσει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

“Όταν τα συναισθήματα καταλαγιάζουν νιώθεις “άδειος”, μετά από εξαντλητική χρονιά με τόσα παιχνίδια και ανταγωνισμό. Νιώσαμε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για την ομάδα και φθάσαμε στα όρια μας” επεσήμανε αρχικά και συνέχισε:

“Λόγω αποτελέσματος, προφανώς, θα μπορούσαν να είχαν γίνει κάποια πράγματα καλύτερα. Μπήκαμε με τη νοοτροπία να μείνουμε απλά στο ματς. Έπρεπε να είμαστε πολύ σκληροί, κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε μια ομάδα με μεγαλύτερη πίεση, να πάρει αυτοπεποίθηση”.

Σχετικά με το αν το χθεσινό αποτέλεσμα συνιστά αποτυχία ή επιτυχία, ξεκαθάρισε πως: “Η ιστορία έχει δύο πλευρές. Η δική μας λέει ότι είχαμε φιλοδοξίες να φθάσουμε μέχρι το τέλος. Από την άλλη ας αναλογιστούμε όσα περάσαμε μέσα στη χρονιά και όσα κατορθώσαμε μέχρι να φθάσουμε στο Φάιναλ Φορ. Είμαι υπερήφανος για όσα πετύχαμε φέτος” και συμπλήρωσε:

“Ο πρόεδρος είπε το ίδιο. Ότι ήταν το τέλος μιας καταπληκτικής χρονιάς για την ομάδα στην Ευρωλίγκα. Είμαστε μια ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες, τις οποίες οι παίκτες μας κατάφεραν να υπερβούν πολλές φορές”.

Όσον αφορά το ποιος θα φθάσει μέχρι το “τέλος του δρόμου” απάντησε αστειευόμενος πως θα είναι “αυτός που θα βάλει τους περισσότερους πόντους. Κάποιος που θα φοράει κόκκινα ή κίτρινα” για να καταλήξει “Δεν μπορεί να κάνει κανείς προβλέψεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…