Κεντρική Basket League Άρης “Είναι η τελευταία μας ευκαιρία”

“Είναι η τελευταία μας ευκαιρία”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall το απόγευμα της Τετάρτης (25/5) στον τρίτο μικρό τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οι “κιτρινόμαυροι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, χωρίς κανένα απρόοπτο, με τον Βασίλη Σίμτσακ να επιστρέφει στην δράση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και ανέφερε: “Έχουμε μπροστά μας την τελευταία ευκαιρία για να μείνουμε ζωντανοί στη σειρά με την ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Μας περιμένει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Τον αντίπαλο τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά και δεν υπάρχουν μυστικά.

Εμείς από την πλευρά μας μελετήσαμε τα λάθη που κάναμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και καλούμαστε να τα διορθώσουμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα, με στόχο να μειώσουμε το παθητικό των προηγούμενων αγώνων, ενώ πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση”.

Όσον αφορά στον Τζαμέλ Χάγκινς υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία με τα αποτελέσματα να δείχνουν, πως η αποθεραπεία του προχωράει ικανοποιητικά. Παρ’ όλα αυτά το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει να δώσει το “παρών” σε κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…