Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ηχηρό χαστούκι…

Ηχηρό χαστούκι…

vasilakopoulos aggelopoulos

vasilakopoulos-aggelopoulos

Ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν αντέχει να… χάνει είναι γνωστό “τοις πάσι”. Γνωστό είναι, όμως, και το ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη του και επιμένει. Επιμένει για παράδειγμα να δείχνει “βασιλικότερος του βασιλέως”, όπως συνέβη και στην περίπτωση της ΑΕΚ. Η FIBA Europe ήρε χθες (27/05) τους αποκλεισμούς των εθνικών ομάδων, άρα και των… ομάδων, που επέλεξαν Εurocup, αντί για Champions League. Αυτό τουλάχιστον μπορεί να ερμηνεύσει κανείς.

Εκ του αποτελέσματος, η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος δικαιώθηκαν για τον αγώνα τους. Κόντρα στις (κούφιες) απειλές κυρίως της ΕΟΚ, που θα απέβαλε τη “Βασίλισσα” από τις εγχώριες διοργανώσεις τη… Μεγάλη Τετάρτη (σ.σ. φυσικά δεν το έπραξε ποτέ) έδωσαν μάχη και δεν έκαναν πίσω με αντίπαλο το σαθρό, πεπαλαιωμένο σύστημα. Οι Άρης και ΠΑΟΚ, δικαίωμά τους, βεβαίως, επέλεξαν FIBA, η ΑΕΚ επέλεξε να μείνει στο πλευρό της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό επιβάλλει η δημοκρατία. Την ελεύθερη επιλογή. Στη Γενεύη άργησαν να το καταλάβουν, αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι επισήμως ουδέποτε “απείλησαν” την ΑΕΚ! Η ΕΟΚ (με την υπογραφή Τσαγκρώνη) το έκανε όμως. Και το “χαστούκι” ήταν ηχηρό.

Οι “κιτρινόμαυροι” χαμογελούν από χθες αλλά συγκρατημένα. Βλέπετε, ο κρίσιμος αγώνας με τον Άρη (19:00) δεν τους επιτρέπει να πετάνε και από τη χαρά τους, επιπλέον αναμένουν πού και πώς θα καταλήξει η διαμάχη μεταξύ ΒαρκελώνηςΓενεύης, αν και όλα δείχνουν, ότι η κρίση εκτονώνεται. Να τιμωρήσει η FIBA αλλιώς τις ομάδες; Πώς;

Ο Μάκης Αγγελόπουλος υπομονετικός και αποφασιστικός εκ φύσεως δικαιώνεται σε ακόμη μια “πολιτική” επιλογή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…