Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι (vid)

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι (vid)

20160506 572ce2eb80bf8

zdovc-greenΗ ΑΕΚ παρουσιάσθηκε πιο βελτιωμένη στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, γνώρισε εκ νέου την ήττα (80-67) στο ΣΕΦ και, πλέον, βρίσκεται με την “πλάτη στον τοίχο“. Το έντονο φραστικό επεισόδιο, βέβαια, μεταξύ του Γιούρι Ζντοβτς και του Τορίν Γκριν επισκίασε τούτη την αναμέτρηση, με τον παίκτη να αποτελεί παρελθόν από την “Ένωση“.

Ο Σλοβένος τεχνικός έκανε αλλαγή τον Αμερικανό γκαρντ (15′), εντούτοις, ο τελευταίος αγνόησε επιδεικτικά τις παρατηρήσεις του προπονητή του και κάθισε στον πάγκο. Ακολούθως, ο Γκριν σηκώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε με αγενέστατο τρόπο στον Ζντοβτς, ο οποίος εξοργίστηκε και ξέσπασε κατά του παίκτη του, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια.

Η απόφαση του Αγγελόπουλου κι η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήριgreen

Ο μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, επενέβη άμεσα. Ο ιδιοκτήτης της “Ένωσης“, μολονότι δεν βρισκόταν στο φαληρικό στάδιο, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το συμβάν στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο κ. Αγγελόπουλος, ύστερα από επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι είδαν εκ του σύνεγγυς το φραστικό επεισόδιο, αποφάσισε να “τελειώσει” τον Γκριν από την ΑΕΚ.

Σημειώνεται, δε, πως ο 29χρονος γκαρντ έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τη συμπεριφορά του, τόσο σε αγώνες, όσο και κατά τη διάρκεια προπονήσεων. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που ακόμα κι οι συμπαίκτες του ένιωθαν ενοχλημένοι. Παρέμενε, πάντως, στην “Ένωση” εξαιτίας της ανάγκης για την παρουσία ενός πλέι μέικερ. Το ατόπημά του στο ΣΕΦ, όμως, αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Ζντοβτς, του οποίου η αντίδραση ήταν -σε κάθε περίπτωση- ακραία, αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με τούτο το συμβάν είτε σήμερα, είτε αύριο. Δεν το έκανε νωρίτερα σεβόμενος τη 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων.

Παρακολουθείστε ξανά το έντονο φραστικό επεισόδιο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …