Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η προπόνηση της ΤΣΣΚΑ (vids)

Η προπόνηση της ΤΣΣΚΑ (vids)

531017994

cska-proponisi-berlinΒερολίνο, αποστολή
psarakisΟι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους στη “Mercedes-Benz Arena”, όπου θα αντιμετωπίσουν, αύριο (13/05, 19:00), τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, στο πλαίσιο του ημιτελικού του φάιναλ φορ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει όλα τα “όπλα” στη “φαρέτρα” του, πλην -φυσικά- του τραυματία Τζόελ Φρίλαντ. Ο Κόρι Χίγκινς, στο μεταξύ, τόνισε: “Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ.

Είμαστε διεκδικητές του τροπαίου και θέλουμε να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους αντιπάλους. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φάιναλ φορ“.

Ο Βιτάλι Φριτζόν, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Λατρεύω να αγωνίζομαι στα φάιναλ φορ. Λατρεύω την ατμόσφαιρα και παίρνω ενέργεια από το κοινό. Έχω παίξει στη “Mercedes-Benz Arena” πολλές φορές στο παρελθόν και μου αρέσει να αγωνίζομαι εδώ”.

Ο Βίκτορ Χριάπα, δε, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό παίκτη στην ιστορία της διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει σε δέκα φάιναλ φορ, ανέφερε: “Τα φάιναλ φορ είναι πάντα συναρπαστικά και -παράλληλα- επικίνδυνα, γιατί όλοι γιορτάζουν με όλες τις βραβεύσεις και τις τελετές”.

https://twitter.com/Euroleague/status/730792896962629632

https://twitter.com/Euroleague/status/730799440957739008

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…