Κεντρική Διεθνή Η πεντάδα του Μπουρούση (vid)

Η πεντάδα του Μπουρούση (vid)

230949

bourousis-laboral-kutxa-barcelona

Ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιά στην ACB και η ισπανική λίγκα του ζήτησε να επιλέξει την δική του καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος.

“Στην ομάδα δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι ο MVP. Μας νοιάζει πώς θα παίζουμε καλύτερα σαν σύνολο και προσωπικά με ενδιαφέρει να κάνω καλύτερη την ομάδα και τους συμπαίκτες του, αλλά και πώς θα πάμε μπροστά”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας άσος της Λαμποράλ, ενώ στη συνέχεια ανέφερε τη δική του κορυφαία πεντάδα.

“Εγώ θα επέλεγα τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ), τους συμπαίκτες μου Ντάριους Άνταμς, Άνταμ Χάνγκα και Κιμ Τίλι, ενώ στη θέση “5” αν δεν έβαζα τον εαυτό μου θα έβαζα τον Αγιόν (Ρεάλ).

Η ACB είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Παίζω τρίτη χρονιά εδώ, μου αρέσει και πλέον γνωρίζω πολύ καλά τη λίγκα. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ δυνατές ομάδες και καλούς παίκτες. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, είτε παίζεις με την πρώτη ομάδα είτε με την τελευταία”.

Τέλος, συγκρίνοντας τη φετινή του χρονιά με την περσινή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε: “Είναι εντελώς διαφορετική η φετινή σεζόν. Πέρσι πήραμε τα πάντα με τη Ρεάλ, φέτος κανείς δεν περίμενε η Λαμποράλ να κάνει ό,τι έκανε, να φτάσει στο Final Four και να παίξει τόσο καλό μπάσκετ στα περισσότερα παιχνίδια. Νιώθουμε τυχεροί που ζούμε αυτή τη σεζόν για την ομάδα και την πόλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…