Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η ομάδα “τρύπησε” το “ταβάνι” της” (vid)

“Η ομάδα “τρύπησε” το “ταβάνι” της” (vid)

ioannis bourousis laboral kutxa vitoria gasteiz final four berlin 2016 eb15

ioannis-bourousis-laboral-kutxa-vitoria-gasteiz-final-four-berlin-2016Βερολίνο, αποστολή
psarakis
Η Λαμποράλ Κούτσα “άγγιξε” το θαύμα, ωστόσο, δεν κατάφερε εντέλει να αποκλείσει τη Φενέρμπαχτσε και, πλέον, προετοιμάζεται για τον μικρό τελικό του φάιναλ-φορ, κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα (15/05, 18:00).

Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στον χθεσινό ημιτελικό, τόνισε πως η ομάδα της Βιτόρια έκανε “θόρυβο” με τη φετινή πορεία της στη διοργάνωση. Υπογράμμισε, δε, πως οι Βάσκοιτρύπησαν” το “ταβάνι” τους.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

“Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία μας εδώ. Αυτή η ομάδα “πέρασε” το “ταβάνι” της, το “τρύπησε”. Χθες, αποδείξαμε ότι διαθέτουμε χαρακτήρα, ότι η ομάδα δούλεψε καλά όλους αυτούς τους μήνες και δικαίως είμαστε εδώ.

Σε ό,τι αφορά στο αυριανό παιχνίδι, έχω ξανά παίξει σε μικρό τελικό. Αυτός ο αγώνας γίνεται για να γίνεται, δεν έχει να κάνει με το ότι φεύγεις με ψηλά το κεφάλι.

Σκοπός είναι να είσαι συγκεντρωμένος, να μην τραυματισθείς και να μην θυμώσεις με τους συμπαίκτες σου, ή τον προπονητή σου, προκειμένου να μην “χαλάσει” η καλή εικόνα της ομάδας. Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε τον τελικό και θα πάμε στα σπίτια μας”, υποστήριξε, αρχικά, ο Καρδιτσιώτης σέντερ.

Αισθάνεστε νικητές, ακόμη κι αν δεν έχετε κατακτήσει το τρόπαιο;
“Νικητής αισθάνεσαι μόνο όταν κατακτάς το τρόπαιο. Σίγουρα, στο εσωτερικό της ομάδας, όπως και στην πόλη, επικρατεί ευχαρίστηση κι ικανοποίηση για την πορεία μας. Ήμασταν πέντε-έξι μήνες μαζί, αλλά δείξαμε σαν να συνυπάρχουμε χρόνια (σ.σ.: ως ομάδα) και καταφέραμε να κάνουμε “θόρυβο”.

Παραμονές της ημιτελικής αναμέτρησης, παρακαλούσες να μην βάλει ο Σλούκας κάποιο “τρελό” τρίποντο. Τελικά, με δικό του καλάθι, οδηγήθηκε το παιχνίδι στην παράταση. Με τις προφητείες δεν τα πας καλά.
“Κάτι άλλο θέλω να πω. Με είχε ρωτήσει ο Σκουντής, αν θα έπαιρνα το τελευταίο σουτ. Τελικά, όμως, ο συμπαίκτης μου (σ.σ.: Άνταμς) δεν μου πάσαρε την μπάλα. Φαντάσου, βέβαια, να πάσαρε και να ευστοχούσα, τι θα λέγαμε τότε για τον Σκουντή (σ.σ.: γέλια); Εντάξει, τι να κάνουμε, έγινε”.

– Για τον αυριανό τελικό:
“Είναι 50-50. Δικαίως βρίσκονται εδώ, πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και να κριθεί μες στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…