Κεντρική Basket League Άρης “H τελευταία εντύπωση μένει”

“H τελευταία εντύπωση μένει”

aris dominic waters

aris-dominic-watersΟ Ντομινίκ Ούτερς ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στους μικρούς τελικούς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:
“Γεια σας!

Ήταν καταπληκτική η ημιτελική σειρά για εμάς. Μεγάλωσε η αυτοπεποίθησή μας. Κανένας δεν περίμενε πως θα ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να πάμε την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις εμφανίσεις μας, αλλά τα πλέι οφ συνεχίζονται και πρέπει άμεσα να εστιάσουμε στην σειρά για την 3η θέση με την ΑΕΚ.

Ίσως είναι η μόνη λίγκα στην Ευρώπη που οι ομάδες παίζουν για τις θέσεις 3-4. Είναι λίγο δύσκολο για τους παίκτες σε πνευματικό επίπεδο, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και θα είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε είμαστε επαγγελματίες.

Θέλουμε την 3η θέση πρώτα από όλα για την περηφάνια μας. Θέλουμε όλοι να ξέρουν και να είναι σαφές ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Η 3η θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Δεν έχει σημασία τι έχεις κάνει όλο τον χρόνο ή στην κανονική διάρκεια. Αυτό που μετράει είναι το τώρα και θα είναι δύσκολο για όλους μας να διαφυλάξουμε την 3η θέση. Η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Έκανε πολλές αλλαγές φέτος, αλλά έχει πολύ δυνατό ρόστερ με βάθος και είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμοι και εκείνοι. Είχαν κάποιες μέρες παραπάνω από εμάς να ξεκουραστούν. Είναι ένα αβαντάζ για εκείνους το γεγονός αυτό, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ρυθμό.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο μπάσκετ και στο να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και δεν με αποσπούν τα συνεχή ερωτήματα των συγγενών και φίλων για το πότε θα γυρίσω στην πατρίδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…