Κεντρική Basket League Άρης “Φαβορί η ΑΕΚ”

“Φαβορί η ΑΕΚ”

aris pagkos dimitris priftis omadiki team omada

aris-pagkos-dimitris-priftis-omadiki-team-omada

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί σε λίγη ώρα για την Αθήνα, όπου οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League.

Λίγο πριν την αναχώρηση, ο Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και έχρισε ως φαβορί των αγώνων, την ΑΕΚ μετά το “break” που πέτυχε στο “Nick Galis Hall”. Ακόμα, την χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι για το “διπλό” στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να βελτιώσουν όσα έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αντίπαλός μας πήρε το προβάδισμα και είναι πλέον το φαβορί στη σειρά. Δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί μία ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει πολλές λύσεις και παίκτες που μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ, όπως έγινε στον πρώτο αγώνα της σειράς”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για το “διπλό”: “Εμείς καλούμαστε να αντιδράσουμε, μετά από την ήττα στο “Nick Galis Hall”. Έχουμε ξαναβρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και ανταπεξήλθαμε σωστά. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα. Να βρούμε ενέργεια, μετά από τους συνεχόμενους αγώνες, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία και σωστές επιλογές στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…