Κεντρική NBA “Εξαφάνισαν” τα εισιτήρια
NBA

“Εξαφάνισαν” τα εισιτήρια

oracle arena 06162016 us news getty ftr 10oveyv5g3lp71n28sj1gckl88

oracle-arenaΟι Ουόριορς βρέθηκαν με την “πλάτη στον τοίχο” (1-3), ωστόσο, απέδειξαν πως διαθέτουν μέταλλο πρωταθλητή, ισοφαρίζοντας σε 3-3 τη σειρά των τελικών της Δύσης, κόντρα στην Οκλαχόμα Σίτι. Τα -πανάκριβα- εισιτήρια της έβδομης αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί στην “Oracle Arena” (31/05, 04:00), “εξαφανίσθηκαν” άμεσα και το Γκόλντεν Στέιτ είναι έτοιμο για την ολική ανατροπή.

Ο μέσος όρος του κόστους των εισιτηρίων ανέρχεται στα 960 δολάρια, ήτοι τα ακριβότερα έπειτα από το 2013 και τον έβδομο τελικό ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς (1.346 δολάρια ο μέσος όρος).

Ένας -ευκατάστατος αν μη τι άλλο- φίλαθλος των “πολεμιστών” ξόδεψε 29.000 (!) δολάρια, εξασφαλίζοντας δύομαγικά χαρτάκια” στα καθίσματα που βρίσκονται δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ατμόσφαιρα, έτσι, αναμένεται “καυτή”. Μένει να δούμε αν ο Στεφ Κάρι κι οι συμπαίκτες του θα πραγματοποιήσουν την ολική ανατροπή, ή αν ο Κέβιν Ντουράντ κι η “παρέα” του θα πανηγυρίσουν εντέλει την πρόκριση στους τελικούς του NBA (περιμένουν ήδη οι Καβαλίερς).

Ες αύριον τα σπουδαία…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…