Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Επιτυχία εδώ που φθάσαμε”

“Επιτυχία εδώ που φθάσαμε”

aek nontas papantoniou nodas

aek-nontas-papantoniou-nodas

Η ΑΕΚ επέστρεψε ύστερα από 11 χρόνια στην ημιτελική φάση των πλέι οφ και απέναντι της βρήκε τον Ολυμπιακό. Ο Νώντας Παπαντωνίου, μέσα από το νέο του μπλογκ στο esake.gr, ξεκαθάρισε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί αλλά η Ένωση έχει σκοπό να αποδειχθεί δυσκατάβλητος αντίπαλος.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Ξεκινάει αύριο η ημιτελική φάση των πλέι οφ με τον αγώνα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα που επιστρέφει μετά από 11 χρόνια σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Θεωρείται επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Από την πλευρά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να προσαρμοστούμε και να καταφέρουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε αυτό το ματς. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε τους παίκτες “κλειδιά” του αντιπάλου μας. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει με όσο μεγαλύτερη διαφορά γίνεται και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά για μία… μάχη αύριο στο ΣΕΦ.

Θα πρέπει να δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας, να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να καταφέρουμε -αν αξίζουμε κάτι από την αναμέτρηση- να το πάρουμε. Η σειρά είναι μεγάλη, ο νικητής θα κριθεί στις τρεις νίκες, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω πλεονεκτήματος έδρας, ωστόσο, κάθε ματς θα το βλέπουμε διαφορετικά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…