Κεντρική Ασίστ Shadow “Έλληνες, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο”

“Έλληνες, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο”

thanasis giannis antetokounmpo sepolia

thanasis-giannis-antetokounmpo-sepoliaΟ Θανάσης κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς κι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις επισκέφθηκαν κι έπαιξαν μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβας του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους περίπου 6.000 ανθρώπους, οι οποίοι τους παρακολούθησαν δια ζώσης.

Οι “Κούνμπο“, έτσι, μετά το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη, χαροποίησαν και το αθηναϊκό κοινό, στο πλαίσιο του “EKO Antetokounbros Streetball Event 2016”.

Ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ των Νιου Γιορκ Νικς, μάλιστα, ήταν ενθουσιασμένος από την προσέλευση του κόσμου, αναφέροντας: “Αρχικά, θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτήν την απίστευτη διοργάνωση. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Απίστευτοι. Σας ευχαριστώ όλους”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Αυτό που έχει γίνει εδώ είναι απίθανο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τα παιδιά που μαζευτήκαμε και παίξαμε όλοι μαζί για εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω κι όλους τους χορηγούς”.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, τέλος, υπογράμμισε: “Με κάλυψε ο Γιάννης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι διοργάνωσαν την εκδήλωση. Αγαπάμε όσους μας έχουν βοηθήσει προσωπικά. Μαζί φθάσαμε ψηλά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, αλήθεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…