Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Εκτελέσαμε άψογα το πλάνο” (vid)

“Εκτελέσαμε άψογα το πλάνο” (vid)

itoudis cska f4 Αντίγραφο

itoudis-cska-f4 - Αντίγραφο

Βερολίνο, αποστολή
psarakisΟ Δημήτρη Ιτούδης, σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του ημιτελικού με την Λοκομοτίβ, στάθηκε στην αυταπάρνηση των παικτών του από το πρώτο λεπτό και υπογράμμισε ότι η ΤΣΣΚΑ δεν έχει προτίμηση ανάμεσα σε Φενέρ ή Λαμποράλ:

“Νομίζω ότι εκτελέσαμε πολύ καλά ένα αμυντικό πλάνο, το οποίο δούλεψε ώστε να βγάλει τη “Λόκο” από το επιθετικό της παιχνίδι, που πασάρει καλά την μπάλα και έχει αποστάσεις. Σίγουρα είχαμε και αρκετά αρνητικά στοιχεία όπως τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ που επιτρέψαμε, ωστόσο τα θετικά ήταν περισσότερα και δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Οι παίκτες μου απέδωσε σε εξαιρετικό επίπεδο το πλάνο μας και έβλεπες στο βλέμμα τους πόσο αποφασισμένοι ήταν από την αρχή. Έτσι πήραμε ψυχολογία, σουτάραμε καλά και ελέγξαμε τον ρυθμό σε όλο τον αγώνα”.

Τέλος, όσον αφορά τον έτερο φιναλίστ ξεκαθάρισε πως “Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Ένας τελικός είναι τελικός και τώρα θα καθίσω με τους συνεργάτες μου να αναλύσουμε εξονυχιστικά και τις δύο υποψήφιες αντιπάλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…