Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έκρηξη” Πεδουλάκη (vid)

“Έκρηξη” Πεδουλάκη (vid)

pedoulakis kipello

pedoulakis-kipello

Με ένταση πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου του ΆρηςΠαναθηναϊκός. Μετά τα όσα έγιναν με Ουίλιαμς, Διαμαντίδη και Φώτση, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αργύρη Πεδουλάκη, προκλήθηκε ένταση λόγω ερώτησης στον τεχνικό του “τριφυλλιού” για προκλήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η συμπεριφορά του Διαμαντίδη στο γήπεδο ήταν προκλητική και σε κάποια σημεία στα όρια της κωμωδίας, όπως με τον εκβιασμό των φάουλ“, τόνισε ο δημοσιογράφος, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, να αντιδρά και να απαντά φανερά εκνευρισμένος: “Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Θα αστειεύεστε. Εγώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια εδώ. Τώρα να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη φτάνει στα όρια της ασέβειας. Είναι στα όρια της ασέβειας. Το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, το αν κάποιος κάνει flopping ή κάτι άλλο, αυτό γίνεται στις τέσσερις γραμμές. Μετά που το ματς τελειώνει όλοι είναι αγαπημένοι. Αν τώρα προσπαθούμε να κάνουμε ένα παιδί που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά, να βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα είναι απρεπής… Τι να πω… Είναι 36 χρονών, έχει παίξει, έχει δείξει, έχει προκληθεί, δεν έχει απαντήσει, αλλά δεν έχει αντιδράσει δεν, δεν… Αυτά είναι παλιά κόλπα, πάρα πολύ παλιά. Αφήστε τα…

Η γκεμπελική μέθοδος και η προβοκάτσια δεν περνάει. Αφήστε τα αυτά. Μιλάμε για ένα παιδί που είναι κόσμημα για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Οπως ήταν ο Γκάλης και άλλοι. Δεν θέλω να μπω σε άλλα θέματα. Νομίζω ότι κάνετε ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Περιγράφετε την αντίδραση, δεν υπήρξε χειρονομία, πρώτα θα σχολιάσετε τη δράση, τις ροχάλες, τις εξυβρίσεις, τα αντικείμενα. Δεν ήθελα ν’ αναφερθώ γιατί ο Άρης κάνει προσπάθεια. Πρέπει να τελειώσει αυτό γιατί δεν βρισκόμαστε στο 80 ούτε στο 90 και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε. Είναι υποχρέωση της αστυνομίας να το λύσει. Δεν θέλω λόγω Άρη“.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη:
“Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Πρέπει να γίνουμαι πιο σκληροί. Είχαμε προβλήματα στο ένας μ’ έναν, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, αν και είναι στρατηγική, είχαμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ. Θα μας δώσει κάποια πράγματα η ήττα, ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες έδρες. Ο Δημήτρης έχει συνηθίσει αυτόν το ρόλο, δεν είναι στην κατάσταση να παίξει πόιντ γκαρντ, δεν μπορούμε να τον καταπονούμε συνέχεια. Πρέπει τα άλλα παιδιά να βγουν μπροστά και να πάρουν μαθήματα. Πρέπει να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Σωματικά και πνευματικά δεν ήμασταν δυνατοί, δεν, δεν δεν… Σαν να μην ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω. Ο Νικ (σ.σ. Καλάθης) μάς έλειψε αρκετά. Δοκίμασε και πονούσε. Πιθανόν να παίξει την Τετάρτη”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος δήλωσε: “Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Αλλά δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν παίξαμε σκληρά στην άμυνα και αυτό το πληρώσαμε. Αφήσαμε τον Άρη να βρει ρυθμό, στο τέλος έβαλαν και μεγάλα σουτ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …