Κεντρική Ασίστ Shadow “Εκδικητική διαιτησία”

“Εκδικητική διαιτησία”

Panathinaikos Irodotos Neanides

Panathinaikos-Irodotos-Neanides

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη και δεν κατάφερε να κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, το οποίο κατέληξε στον οικοδεσπότη Πρωτέα Βούλας. Ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση συγχαίροντας όλες τις ομάδες, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη, ωστόσο εξέφρασε εντονότατα παράπονα για τη διαιτησία.

Το “τριφύλλι” στοχοποίησε τους Ταβουλαρέα, Κωνσταντινοπούλου και Τσαρούχα, σημειώνοντας πως ο διορισμός της τελευταίας -την οποία χαρακτήρισε φανατική οπαδό του Ολυμπιακού– αποτελεί μήνυμα του συστήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχασε σήμερα από τον Άρη Θεσσαλονίκης 62-43, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Οι κοπέλες μας δεν τα κατάφεραν και έχασαν δίκαια από τον Άρη, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, αφού υπολείπονταν στη διαφορά πόντων στην τριπλή ισοβαθμία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που κατέβαλαν εκπληκτική προσπάθεια όλη την χρονιά και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους Πρωτέα Βούλας και Άρη Θεσσαλονίκης που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, αλλά και σε όλες τις ομάδες για την αγωνιστικότητά τους όπως και τον Δήμο Βούλας-Βουλιαγμένης για την εξαιρετική διοργάνωση.

Δυστυχώς όμως σήμερα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάποια πράγματα που δεν αφορούν το πρωτάθλημα νεανίδων αλλά μία συμπεριφορά συγκεκριμένων κέντρων προς τον Πάναθηναϊκό Α.Ο. Επαναλαμβάνουμε πως η νίκη του Άρη είναι δικαιότατη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρουμε:

α) Τις ειρωνείες του μέλους της ΚΕΔ, κου Ταβουλαρέα προς τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του αγώνα με τον Πρωτέα.

β) Την “εκδικητική” διαιτησία της κα Τσαρουχά κατά κύριο λόγο και του κ. Κωνσταντινόπουλου κατά δεύτερο. Η κα Τσαρουχά είναι η ταχύτερα εξελισσόμενη διαιτητής στην Ελλάδα, πρώην αθλήτρια των Εσπερίδων και είναι γνωστό σε όλους πως είναι φανατική οπαδός του ΟΣΦΠ. Ο ορισμός της, δις, στα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του συστήματος που έχει απλώσει τα δίχτυα του στο ελληνικό μπάσκετ, ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει. “Ελληνικά“, “Λευκάδες” και τώρα και “Βούλες” ξέρουμε ότι θα έχουμε και άλλες.

Παναθηναϊκός όμως θα πει μαχητική ψυχή και ο ελληνικός αθλητισμός θα καθαρίσει θέλετε δεν θέλετε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…