Κεντρική Basket League Άρης “Οφείλουμε να σεβόμαστε τις προσωπικότητες”

“Οφείλουμε να σεβόμαστε τις προσωπικότητες”

aris laskaris dioikisi

aris-laskaris-dioikisi

Η χθεσινή (09/05) νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, επισκιάστηκε από τα υβριστικά συνθήματα και τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στους ανθρώπους του “τριφυλλιού” και τον κόσμο του Άρη.

Έτσι, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία πέρα από τις ευχαριστίες σε ομάδα και κόσμο για την μεγάλη επιτυχία, ζητά από τους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς να μην υβρίζουν και να μην “βγαίνουν” από το αθλητικό πλαίσιο, καθώς κάτι τέτοιο δεν τιμά την ομάδα και δεν συνεισφέρει στην προσπάθεια να αναρριχηθούν στην κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον προπονητή, τους αθλητές και τον κόσμο της για μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση και ένδοξη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Οφείλει όμως να επισημάνει στους φιλάθλους της ότι οι μεγάλες νίκες διακυβεύονται από άσχημες μεμονωμένες οπαδικές συμπεριφορές που απολογιστικά αναιρούν την αξία τους.

Ο οπαδικός παροξυσμός σε βάρος συγγενών των αντιπάλων αθλητών δεν προσθέτει τίποτα στον αγώνα μας να αναρριχηθούμε στην κορυφή. Και σε κάθε περίπτωση αποτελεί και επιλήψιμη συμπεριφορά κινούμενη εκτός των αθλητικών αξιών που διαχρονικά η ομάδα μας και η ιστορία της υπηρετεί.

Η ΚΑΕ Άρης έχει κάνει επανειλημμένες προσπάθειες να διαφυλάξει τα σύμβολα και τους θρύλους της, παίκτες, προπονητές και παράγοντές της, ιστορικές μορφές της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας από παρόμοιες υποτιμητικές συμπεριφορές οπαδών αντιπάλων ομάδων. Το ίδιο οφείλει να πράττει και για τις εμβληματικές προσωπικότητες των άλλων ομάδων.

Παρακαλεί λοιπόν το φίλαθλο κόσμο της στον αυριανό (11/05) αγώνα της ομάδας μας να αποδείξει την μπασκετική του ανωτερότητα και να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα μας στη δύσκολη προσπάθειά της να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Μέσα όμως από δράσεις και εκδηλώσεις αθλητικού πολιτισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…