Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις”

“Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις”

741991

pedoulakis-sefΟ Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα στο ΣΕΦ (σε σύνολο πέντε τελικών), εξέφρασε σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του τρίτου τελικού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “δεν παίξαμε επί ίσοις όροις“.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Άρτζι (συνέντευξη Τύπου), ο οποίος συμπλήρωσε, σήμερα, το 52ο έτος της ηλικίας του:

“Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Νομίζω πως είναι ηθικοί νικητές. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια, παρότι προερχόμασταν από μια ήττα στο τέλος. Το λάβαμε το μήνυμα. Δεν μιλήσαμε στο προηγούμενο ματς. Σημαδεύτηκε στο περασμένο παιχνίδι ο Γκιστ, σήμερα σε αυτό το ρόλο ήταν ο Καλάθης κι ο Φώτσης, ειδικά από τον κύριο Πηλοΐδη.

Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι και, παρότι η άμυνά μας δεν ήταν επιθετική, ο Ολυμπιακός είχε σουτάρει 20 βολές. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, ή να κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις. Ήμασταν καλύτεροι απ’ ό,τι στο πρώτο ματς κι έπρεπε να προηγούμαστε περισσότερο.

Μπορούμε να πούμε πολλά για βολές, τρίποντα, ριμπάουντ και λοιπά, αλλά η ουσία είναι πως, σήμερα, μείναμε στο τέλος χωρίς τον leader μας (σ.σ.: Καλάθης). Ήταν εξαιρετικός και, επειδή ήταν εξαιρετικός, σημαδεύθηκε από τον κ. Πηλοΐδη. Δύο φορές σηκώσανε το χέρι, για να σταματήσει ο αιφνιδιασμός έπειτα από φάουλ κι ούτε αυτά δεν μπορούσε να σφυρίξει”.

Όσο για τη χρησιμοποίηση του Παπαγιάννη: “Φάνηκε πόσο μας έλειψε ο Παπαγιάννης, είναι ταλαντούχος, ωστόσο, έχει αδυναμίες. Τον έχουμε ανάγκη έτσι όπως είμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…