Κεντρική NBA “Άλωσαν” το Γκόλντεν Στέιτ (vid)

“Άλωσαν” το Γκόλντεν Στέιτ (vid)

CioPtO XIAEPAlT

westbrook-durantΟι Θάντερ, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στην επανάληψη, επικράτησαν 108-102 των Ουόριορς στην “Oracle Arena” κι έκαναν το 1-0 στους τελικούς της Δύσης. Οι Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ, δε, αποτέλεσαν το “Α” και το “Ω” της Οκλαχόμα Σίτι, που έδειξε τα… “δόντια” της με το “καλημέρα” στη σειρά.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ “έγραψε” 27 πόντους (19 στην τρίτη περίοδο), 12 ασίστ και 7 κλεψίματα, με τον “KD” να μετρά 26 πόντους και 10 ριμπάουντ. Άξιοι συμπαραστάτες τους ήταν οι Στίβεν Άνταμς (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Σερζ Ιμπάκα (11 πόντοι, ισάριθμα ριμπάουντ).

Οι Στεφ Κάρι (26 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ισάριθμα λάθη), Κλέι Τόμπσον (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Ντρέιμοντ Γκριν (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι των γηπεδούχων.

Οι πρωταθλητές διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντάς το στο +13 (60-47). Στην επανάληψη, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν άρδην. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν στο -3 (88-85) την τρίτη περίοδο και, πραγματοποιώντας επιμέρους σκορ 23-14 στην τελευταία “πράξη” του αγώνα, πανηγύρισαν το “διπλό” και πήραν το πλεονέκτημα έδρας.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…