Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ To “πρέπει” του Ντούβνιακ

To “πρέπει” του Ντούβνιακ

uros duvnjak paok

uros-duvnjak-paok

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (2/4) τον Κόροιβο και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Ούρος Ντούβνιακ ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμη στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Πλησιάζουμε προς το τέλος. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια για την κανονική περίοδο και μετά τους αγώνες των πλέι οφ. Δεν ξέρουμε ούτε πότε θα ξεκινήσουμε και φυσικά, ούτε πόσα παιχνίδια θα παίξουμε. Ελπίζω να είναι γρήγορα και πολλά. Η αλήθεια είναι ότι τώρα, με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα, δεν είναι και πολλά αυτά που έχω να γράψω για το μπάσκετ. Προπόνηση, γήπεδο, σπίτι, γήπεδο, αγώνας. Αυτή είναι η ρουτίνα μας.

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο. Παίζουμε με τον Κόροιβο, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί και εμείς θέλουμε τη νίκη για να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ, αλλά και ο αντίπαλός μας ψάχνει αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον.

Λέμε συνεχώς τα ίδια πράγματα, αλλά όταν κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε και χαρούμενοι. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ κι αυτό μόνο στο γήπεδο μπορούμε να το δείξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …