Κεντρική Ελλάδα Το καμάρι της Αργολίδας (pics & vid)

Το καμάρι της Αργολίδας (pics & vid)

6501eaa9 a675 4755 b38f 798b1d4c9ccf

a.o.-ermionidasΟ Α.Ο. Ερμιονίδας πανηγύρισε -για πρώτη φορά στην ιστορία του- την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΚ και, παράλληλα, εξασφάλισε την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Άκη Καλαϊτζάκη (με συνεργάτη του τον Γιάννη Σκορδή) πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 20 νίκες και μόλις δύο ήττες.

Παρεμπιπτόντως, ο Άκης Καλαϊτζάκης ήταν, πέρσι, στο πλευρό του Γιώργου Βαβέτση, ο οποίος είχε αναλάβει την εκγύμναση των παικτών της Ούνικς Καζάν. Αμφότεροι αποτέλεσαν επιλογές του Αργύρη Πεδουλάκη κατά την έναρξη της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα (2014-’15).

a.o.-ermionidas1

Ο Α.Ο. Ερμιονίδας παρουσίασε μέτρια εικόνα στον πρώτο γύρο, γνώρισε δύο φορές την ήττα, ενώ υπέστη πλήγμα με τον τραυματισμό του Δημήτρη Σαββίδη.

Στον δεύτερο γύρο, όμως, το καμάρι της Αργολίδας ήταν εντυπωσιακό και, όντας αήττητο (!), πανηγύρισε την πρωτιά και την άνοδο στα “σαλόνια” της Γ’ Εθνικής. Η σημαντικότερη νίκη, δε, ήταν στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη Νέας Κίου (από τον οποίο είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο), που, μαζί με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

a.o.-ermionidas2

Ο Ευάγγελος Δημαράκης, μάλιστα, έχει βάλει το δικό του… “λιθαράκι” σε τούτη την επιτυχία. Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ερμιονίδας, άλλωστε, είναι αυτός που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας, τρέφοντας μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και δη για τις μικρές ηλικίες. Η παρουσία του εγγυάται το “χτίσιμο” ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στη Γ’ Εθνική.

Το ρόστερ: Γιώργος Θωμάς, Νίκος Αγγελής, Γιάννης Κρινής, Δημήτρης Σαββίδης, Γιάννης Γκολέμης, Τάκης Μαναριώτης, Δημήτρης Μέξης, Παναγιώτης Κιρτάκης, Πέτρος Ευστρατίου, Αναστάσης Δεβελέκος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Πουλής, Σούλης Γανώσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…