Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Το “διπλό” είναι μονόδρομος

“Το “διπλό” είναι μονόδρομος

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλωνας Πάτρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και σύμφωνα με όσα έγραψε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ θέλουν οπωσδήποτε το “διπλό” για να εξασφαλίσουν μία θέση στην 8αδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σας,

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει προς το τέλος της και στο φινάλε της δίνουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά εάν θα καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ της φετινής σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική προσπαθήσαμε για την υπέρβαση μέσα στο γήπεδο μας κόντρα στον Ολυμπιακό όμως ήρθε η ήττα στις λεπτομέρειες για εμάς. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι μόνο κερδισμένοι βγαίνουμε για αυτό και κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία που βγάλαμε στο παρκέ και κοιτάζουμε μπροστά. Η αλήθεια είναι ότι φέτος βρίσκεται σε εξέλιξη ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα αφού η τελευταία αγωνιστική είναι αυτή που κρίνει ποια ομάδα θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ αλλά και ποια θα υποβιβαστεί στην Α2 μαζί με την Καβάλα.

Εμείς μπροστά μας έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία την οποία θέλουμε να αδράξουμε καθώς με νίκη επί των Τρικάλων εξασφαλίζουμε μια θέση στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα και επιστρέφουμε μετά από έναν χρόνο απουσίας στα πλέι οφ. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμάς αφού βρεθήκαμε στο “χείλος του γκρεμού” ουσιαστικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όμως, βρήκαμε τη δύναμη και τις λύσεις με τον προπονητή μας και καταφέραμε να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που ήταν η παραμονή.

Από τη στιγμή που το πρώτο βήμα έγινε, είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και το εισιτήριο της οκτάδας. Άλλωστε έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί από τη φετινή χρονιά και από τη στιγμή που μας χωρίζει μια νίκη από τα πλέι οφ θα παλέψουμε για αυτήν αφού έχουμε τον πρώτο λόγο στην ισοβαθμία με Ρέθυμνο και Λαύριο. Συνεπώς το “διπλό” είναι μονόδρομος για εμάς.

Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ στην εντυπωσιακή εικόνα των φιλάθλων μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και οι φίλαθλοι μας αποθέωσαν τον αρχηγό μας στην εκδήλωση η οποία έγινε προς τιμήν του. Το ζεστό χειροκρότημα αλλά και οι τιμητικές βραβεύσεις ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τον αρχηγό μας ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση με ψηλά το κεφάλι!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…