Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τίμησε τον Αργυρόπουλο (pic)

Τίμησε τον Αργυρόπουλο (pic)

nikos argiropoulos olympiacos

nikos-argiropoulos-olympiacos

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αυτήν την ώρα στην Πάτρα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα. Στους γηπεδούχους, αγωνίζεται και ο Νίκος Αργυρόπουλος ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των “ερυθρολεύκων” και έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την καριέρα του στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είναι λογικό, οι Πειραιώτες δεν ξέχασαν τον εμβληματικό αρχηγό των “μελανόλευκων” και για αυτό τον τίμησαν τόσο για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, όσο και στο άθλημα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, υπέγραψαν μία μπάλα την οποία και του την πρόσφεραν και χαρακτήρισαν μάλιστα τον 38χρονο γκαρντ ως “ένα απο τα καλύτερα παιδιά που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας“.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει ένα απο τα καλύτερα παιδιά που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Το σημερινό παιχνίδι ανήκει στον Νίκο Αργυρόπουλου ο οποίος εχει ανακοινώσει οτι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί απο την ενεργό δράση“, ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα της ΚΑΕ, με φίλους του Ολυμπιακού να μιλούν με τα καλύτερα λόγια στα σχόλια.

Ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει ένα απο τα καλύτερα παιδιά που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Το σημερινό παιχ…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos B.C. στις Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…