Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τυχερός που ήμουν παρών στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη”

“Τυχερός που ήμουν παρών στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη”

bourousis kuzmic panathinaikos laboral

bourousis-kuzmic-panathinaikos-laboral

Στη νίκη της ομάδας του, στη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στο ότι κατάφερε να φτάσει στο Final 4 στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουρούσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Τον χειροκρότησα και εγώ όπως και όλο το γήπεδο. Είμαι τυχερός που βρέθηκα ξανά στο παρκέ μαζί του, στο τελευταίο του παιχνίδι.

Είναι τιμητικό που ο κύριος Γιαννακόπουλος ήρθε να με προστατεύσει με τα δύο μπουκάλια που φάγαμε. Εχουμε μια προσωπική σχέση και ο κόσμος δεν το ξέρει”.

Αναφορικά με το παιχνίδι, δήλωσε: “Ξέραμε πως αν χάναμε σήμερα, δεν θα νικούσαμε ούτε στο τέταρτο παιχνίδι. Βάλαμε μεγάλα σουτ, εγώ στην επίθεση δεν ήμουν πολύ καλός. Προσπάθησα να βοηθήσω με άλλους τρόπους. Ειχαμε σε εκπληκτική βραδιά αρκετούς παίκτες.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Και στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ όσους με χειροκρότησαν”.

Στους συμπαίκτες του ο Γιάννης Μπουρούσης ανέφερε: “Στα αποδυτήρια τους είπα κάτι που θυμάμαι από τον Νίκολα Βούισιτς. Δεν πάμε να το διασκεδάσουμε, πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε. Δείξαμε, με απουσίες, πως αυτοί που μείναμε πίσω μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο Final Four.

Οι τρελοί συναντήθηκαν και έφτασαν στο Βερολίνο. Με την τρέλα τη δική μας δεν φοβάμαι τίποτα. Προσπαθούσα να πείσω κάθε μέρα τα παιδιά ότι η Ευρωλίγκα μπορεί να μην ξαναέρθει για εμάς. Οταν έφυγα από τη Ρεάλ, φοβήθηκα ότι μπορεί να μην φτάσω ξανά στο Final Four. Μερικούς μήνες μετά, τα κατάφερα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…