Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλω να πάμε στο Φάιναλ Φορ” (vid)

“Θέλω να πάμε στο Φάιναλ Φορ” (vid)

alvertis diamantidis vraveio

alvertis-diamantidis-vraveioΤο εβδομαδιαίο μαγκαζίνο της Ευρωλίγκας ασχολείται -για δεύτερη συνεχή εβδομάδα- με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο “3D”, άλλωστε, αποτέλεσε το πρόσωπο της 13ης “στροφής” του Τοπ-16, καθότι τιμήθηκε από τη διοργανώτρια αρχή για την πλούσια προσφορά του στα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, μάλιστα, εξέφρασε -μεταξύ άλλων- την επιθυμία του να συμμετάσχει στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

Για το Φάιναλ Φορ: “Ποιος δεν θέλει να πάει σε Φάιναλ Φορ; Θέλω πολύ να πάμε εκεί, αλλά είναι δύσκολο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Για την απόσυρσή του στο τέλος της σεζόν: “Θέλω να σταματήσω και να είμαι καλός. Όχι να μην μπορώ να κουνηθώ. Φέτος, θέλω να είναι η τελευταία μου σεζόν και να τελειώσω καλά”.

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: “Ήθελα να παίξω και να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνισθώ σε αυτό το επίπεδο. Τίποτε άλλο. Ούτε να είμαι ο ηγέτης ή ο αρχηγός. Ήθελα μόνο να παίξω με τους καλύτερους. Οι περισσότερες στιγμές στην ομάδα ήταν καλές. Είχα πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Όλα αυτά τα 12 χρόνια, τα απόλαυσα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου μέχρι τώρα. Δεν περίμενα αυτή την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για τις επιτυχίες του, ομαδικές κι ατομικές, στη διοργάνωση: “Παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου. Αν έχεις ένα προσόν κι αυτό είναι καλό για την ομάδα και τη βοηθά, είναι θετικό. Προσπαθώ να βοηθώ με τον τρόπο μου. Αν μπορώ να παίξω άμυνα, θα το κάνω. Αν μπορώ να πασάρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να σκοράρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να κλέψω την μπάλα, θα το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, αλλά το παιχνίδι μου δίνει ό,τι μπορώ να κάνω”.

Για το πρώτο του ευρωπαϊκό, το 2007, στην Αθήνα: “Ήταν ο πρώτος τίτλος Ευρωλίγκας. Έγινε στην Αθήνα, μπροστά στους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε: Οι παίκτες μπουγέλωσαν τον Γιασικεβίτσιους (vid)

Οι παίκτες των Τούρκων διέκοψαν τη flash interview και μπουγέλωσαν τον Σάρας Γιασικεβίτσιο…