Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ”

“Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ”

Sfairopoulos

SfairopoulosΟ Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε την ομάδα του να αποδίδει υψηλού επιπέδου κόντρα στο Ρέθυμνο και φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στις προθέσεις του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ μίλησε και για τον Τζόνσον Όντομ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Πρώτον για να τερματίσουμε πρώτοι και δεύτερον για να αντιδράσουμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές το καταφέραμε σε αρκετά καλό βαθμό. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και να δεν κάνω λάθος ξεφύγαμε με 18 πόντους, στη συνέχεια χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε συνεχόμενα τρίποντα με αποτέλεσμα το Ρέθυμνο να μειώσει. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε και πάλι συγκεντρωμένα, δεχθήκαμε μόνο οχτώ πόντους, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και βάλαμε κάποια σουτ. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά τα οποία στην τέταρτη περίοδο την κρατήσαμε και την ανεβάσαμε Ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Για εμάς είναι σημαντικό που τερματίσαμε στην πρώτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια, είναι μία περίοδος που θα πρέπει να ανασυνταχτούμε. Ήδη το έχουμε ξεκινήσει και ξεπερνάμε κάποιους μικροτραυματισμούς όπως του Πρίντεζη και του Χάκετ που έμεινε εκτός για να προφυλαχτεί. Θέλουμε σιγά-σιγά όλοι να παίξουν και να βρουν ρυθμό. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο ο οποίος αν και λίγος, έδωσε βροντερό “παρών” σήμερα.”

Για τον Όντομ: “Ο Όντομ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και η οψιόν είναι από μεριάς μας. Αυτή τη στιγμή δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν μπορεί να παίξει και θεωρήσαμε καλό να μπορεί να πάει να παίξει κάπου μέχρι το τέλος της χρονιάς ή να προπονηθεί κάπου αλλού αφού εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση με κάποιον παίκτη που δεν μπορεί να παίξει.”

Την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Βασίλης Τολιόπουλος: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, κάτι που καταφέραμε με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο που δεχθήκαμε κάποια τρίποντα και μειώθηκε η διαφορά. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε για να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται και να δείξουμε το ίδιο σοβαροί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …