Κεντρική Basket League Άρης Τακτοποιήθηκαν οι οφειλές με τον Ερασιτέχνη

Τακτοποιήθηκαν οι οφειλές με τον Ερασιτέχνη

aris-nikos-laskaris

Ο Νικόλαος Λάσκαρης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Άρη είχε δηλώσει ότι στόχος του είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου, χωρίς ωστόσο να αναμειχθεί στη διοίκησή τους. Και το αποδεικνύει περίτρανα.

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, τακτοποιήθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 δείχνοντας και στην πράξη την αγαστή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, ευχαρίστησε τον κ. Λάσκαρη για την συμβολή των νομικών του στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος να ολοκληρώσσει την εκκαθάριση της ΠΑΕ και να ανέβει δίχως προβλήματα στην Football League.

Αναλυτικά:
“Την εξαιρετική τους συνεργασία σε όλα τα επίπεδα επαναβεβαίωσαν ο Α.Σ. Άρης και η Άρης Κ.Α.Ε., στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Γιάννης Ψηφίδης και Εμμανουήλ Λάσκαρης.

Οι δύο πλευρές έκλεισαν τα οικονομικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα για την περίοδο 2015-2016 και έθεσαν τις βάσεις για τη νέα περίοδο.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης ευχαρίστησε στον εντεταλμένο σύμβουλο της Κ.Α.Ε. για τη συνδρομή της οικογένειας Λάσκαρη και του νομικού επιτελείου της στις διαδικασίες για την άνοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Football League”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…