Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Στόχος μας είναι το Final Four”

“Στόχος μας είναι το Final Four”

djordjevic

djordjevic

Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Τσεντεβίτα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε κάνει σοβαρή προσέγγιση και είχαμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Έπρεπε να γίνει για να έχουμε καλύτερο επίπεδο στο παιχνίδι και να ενσωματώσουμε τους νέους που ήρθαν στην ομάδα για να μας βοηθήσουν. Είναι ένα πρώτο βήμα προς αυτά που δουλεύουμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Έχουμε θέληση και ενθουσιασμό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα με την Εφές που δεν πιστεύω να κρίνει πολλά. Στους παίκτες αρέσει να δουλεύουν μαζί και είναι καλό για την ομάδα. Το δεύτερο κομμάτι του Top 16 ήταν πολύ καλό για εμάς”.

Για τη σύγκριση των δύο ομίλων του Top 16 και το πως έζησε ο ίδιος τον απολογισμό νικών που από 1-3 έγινε 9-4: “Πρώτα απ’ όλα είχα ισχυρή πίστη στην ομάδα μου. Οι παίκτες δούλευαν και είχαμε μείνει μαζί. Που αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πριν δύο μήνες μίλησα πολύ σοβαρά και ξεκάθαρα στους παίκτες μου. Ο στόχος μας είναι να πάμε στο Φάιναλ Φορ τους είπα ανεξάρτητα από τις ήττες και τους τραυματισμούς. Ρώτησα αν με θεωρούν τρελό και μου είπαν όχι κόουτς. Είναι σπουδαίοι επαγγελματίες και προσωπικότητες οι παίκτες μου, έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια λόγω αυτού του γεγονότος. Η δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και θα μπορούσε να είναι μυστικό για κάποια πιθανή επιτυχία. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είμαστε απλά στα πλέι οφ.

Όσο για την σύγκριση των δύο ομίλων. Δεν είναι εύκολο να τα συγκρίνεις. Έχουν εξαιρετικές ομάδες, την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ, την Λαμποράλ. Εμείς έχουμε την πολύ καλή ομάδα τη Φενέρ, αλλά και την Λοκομοτίβ που είναι από τα φαβορί για να προχωρήσουν. Τον Ερυθρό Αστέρα που δεν θεωρείται φαβορί αλλά για εμένα είναι, γιατί τους ξέρω ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας. Είναι δυνατά τα δύο γκρουπ αλλά τα πάντα θα φανούν στα πλέι οφ. Τώρα είναι απόψεις, αλλά σίγουρα και τα δύο γκρουπ έχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες. Πάνω-κάτω το επίπεδο είναι ίδιο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…