Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στο πλευρό του Σαββίδη η ΚΑΕ

Στο πλευρό του Σαββίδη η ΚΑΕ

paok badge sima

paok-badge-sima

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (18:45) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά της Basket League, ωστόσο όλοι οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν παράλληλα και τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, λίγη ώρα μετά την απόφαση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ώστε να φτάσει ο “Δικέφαλος του Βορρά” στην κατάκτηση όσων του αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και συντάσσεται απόλυτα στο πλευρό του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον αγώνα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ισονομία στον ελληνικό αθλητισμό.

Είναι ένας αγώνας δίκαιος, που έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκινήσει και ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος σε αυτή την προσπάθεια. Είναι μπροστάρης σε έναν αγώνα που είναι δύσκολος, απαιτεί θυσίες και δύσκολες αποφάσεις, όπως η απόφαση του κ. Ιβάν Σαββίδη να μην αγωνιστεί η ομάδα ποδοσφαίρου στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλη η οικογένεια του μεγάλου μας συλλόγου, πρέπει να αισθάνεται Περηφάνεια για την σθεναρή Αντίσταση του κ. Ιβάν Σαββίδη και της ομάδας ποδοσφαίρου, προκειμένου να κάνει τα Όνειρά μας πραγματικότητα, για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην Κατάκτηση όλων όσων του αξίζουν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …