Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα”

“Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα”

Kostas

Kostas MexasΟ Απόλλων Πατρών στάθηκε, παρά την ήττα, πάρα πολύ καλά κόντρα στον Ολυμπιακό και ο κόουτς Μέξας επεσήμανε μετά το τέλος του παιχνιδιού πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πως αν υπήρχε λίγη παραπάνω τύχη, ίσως και να είχε κλέψει την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Σίγουρα, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Το θέμα είναι γιατί δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, που δεν είχαμε ηρεμία και υπομονή. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να παίξει όπως θέλει και να βάλει ορισμένα σουτ παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Αν στο τέλος είχαμε τύχη ή ικανότητα μπορεί να είχαμε άλλο αποτέλεσμα. Είμαστε ευχαριστημένοι. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής πάντα θέλει το καλύτερο. Κάναμε λάθη που τα πληρώσαμε. Η εικόνα ήταν καλή, κοντά σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας ως εικόνα ομάδας που θέλουμε.”

Για την βράβευση Αργυρόπουλου: “Σταματάει μια μεγάλη καριέρα ο Αργυρόπουλος, που είναι παίκτης – σύμβολο. Η ομάδα τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο, το ίδιο έκανε κι εκείνος για τον εαυτό του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…