Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σπουδαίος άνθρωπος ο Διαμαντίδης”

“Σπουδαίος άνθρωπος ο Διαμαντίδης”

pavlos thanasis giannakopoulos kypello

pavlos-thanasis-giannakopoulos-kypello

Οι δύο άνθρωποι που έφεραν τον Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη βραδιά του αρχηγού. Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, προκειμένου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Τσεντεβίτα και την βράβευση του “3D“. Ο δεύτερος παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ όπου εξήρε κυρίως το ήθος του Διαμαντίδη και ευχήθηκε το “τριφύλλι” να φθάσει μέχρι το Φάιναλ Φορ:

“Είναι μία σπουδαία βραδιά. Θέλω να επαναλάβω πως είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που βραβεύεται ένας από τους καλύτερους παίκτες που είχε στο ρόστερ του. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του και να τον διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ψηλά” σημείωσε και συνέχισε σχετικά με τη στιγμή του Διαμαντίδη που έχει ξεχωρίσει:

“Είναι τόσες πολλές που δεν θέλω να διαλέξω. Ο Διαμαντίδης πέρα από σπουδαίος αθλητής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος και αυτό μετράει περισσότερο για την οικογένειά μου”.

Και κατέληξε ευχόμενος: “ο Παναθηναϊκός να νικήσει την Τσεντεβίτα και να φτάσει ως το φάιναλ φορ. Μακάρι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…