Κεντρική Basket League ΑΕΚ Συνεργασία με Cosmote

Συνεργασία με Cosmote

oaka aek

oaka-aek

Την χορηγική συμφωνία με την εταιρία της Cosmote ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Όπως έκανε γνωστό η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια με την κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών COSMOTE.

Η COSMOTE Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι η κορυφαία εταιρεία κινητών τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, ενώ μαζί με τις θυγατρικές της στην Αλβανία και τη Ρουμανία προσφέρει υπηρεσίες κινητής σε πάνω από 15 εκατομμύρια πελάτες.

Ως μέλος του Ομίλου, η COSMOTE Α.Ε. είναι πρωτοπόρος στις επενδύσεις για την αναβάθμιση και επέκταση των δικτυακών της υποδομών. Εξελίσσει συνεχώς το δίκτυο 3G που καλύπτει πάνω από το 98% του πληθυσμού της χώρας, ενώ, πρώτη στην ελληνική αγορά, προχώρησε στα τέλη του 2012 στην εμπορική διάθεση δικτύου 4G τεχνολογίας LTE (LongTermEvolution). Σήμερα, η εταιρεία είναι Νο 1 σε πληθυσμιακή κάλυψη 4G στην Ελλάδα, έχοντας ξεπεράσει το 83%. Στις αρχές του 2015, προχώρησε στην εμπορική διάθεση και δικτύου 4G+, τεχνολογίας LTEAdvanced, διαθέτοντας εμπορικά ταχύτητες έως και 300Mbps σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας. Στα τέλη του 2015 έκανε, πρώτη στην Ελλάδα και από τις πρώτες στην Ευρώπη, διαθέσιμες στους καταναλωτές ταχύτητες mobileinternet έως και 375Mbps.

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, ο Όμιλος ΟΤΕ προχώρησε στα τέλη του 2015 στην καθιέρωση της COSMOTE ως ενιαίας εμπορικής μάρκας για τα προϊόντα του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet. Το νέο λογότυπο της μάρκας αναδεικνύει την παρουσία εγγύησης του ΟΤΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…