Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συναντήθηκε με Κοντονή

Συναντήθηκε με Κοντονή

vasilakopoulos new1

vasilakopoulos-new1

Το σίριαλ της αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις, μετά και την υπογραφή της ΑΕΚ με την Ευρωλίγκα συνεχίζεται.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, συναντήθηκε πριν από λίγο με τον Σταύρο Κοντονή σχετικά με την προειδοποιητική επιστολής της FIBA προς την ΕΟΚ, αλλά και την θέση του υφυπουργού να μην πάρει θέση για το εν λόγω ζήτημα. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, συνοδευόταν και από τον Παναγιώτη Τσαγκρώνη, γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση.

Ακόμα λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, όμως το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω στην απόφασή της να λάβει μέρος στο Eurocup της επόμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης συναντήθηκαν σήμερα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, κατόπιν πρόσκλησής του, για να συζητήσουν τις σοβαρές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ.

Κατόπιν ανάλυσης όλων των δεδομένων που υπάρχουν και της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν χωρίς περιστροφές ότι είναι υποχρεωτικός ο σεβασμός στα καταστατικά και τις αποφάσεις των θεσμικών φορέων του διεθνούς αθλητικού κινήματος, της ΔΟΕ και των Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών. Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και συμφωνία αποδοχής των θέσεων και των επιταγών της FIBA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…