Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Συμπαθούσα τον Τζόρτζεβιτς, άλλη φιλοσοφία ο Πεδουλάκης”

“Συμπαθούσα τον Τζόρτζεβιτς, άλλη φιλοσοφία ο Πεδουλάκης”

gist efes pao

gist-efes-pao

Άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, μιλώντας στην εφημερίδα “Πράσινη”. Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως συμπαθούσε τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε διαφορετική φιλοσοφία από τον νυν προπονητή του “τριφυλλιού’, Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το στόχο του πρωταθλήματος: “Θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα. Όσο ποτέ άλλοτε. Είναι ο τελευταίος στόχος της ομάδας και δεν πρέπει να χαθεί. Το ξέρουμε και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε γι’ αυτό μέχρι τέλους. Ξέρουμε πως η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά το έχουμε ξανακάνει”.

Για τον αποκλεισμό από τη Λαμποράλ: “Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τον αποκλεισμό της ομάδας από το Final Four του Βερολίνου. Η Λαμποράλ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, ενώ εμείς μείναμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Ο κόσμος ήταν και πάλι δίπλα μας και το έδειξε έμπρακτα όταν ήρθε στην προπόνηση για να μας στηρίξει”.

Για την απόλυση του Τζόρτζεβιτς: “Τον συμπαθούσα πολύ. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής, που του αρέσει να δουλεύει πολύ. Προσπάθησε να περάσει στην ομάδα κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, αλλά δεν καταφέραμε να τα βγάλουμε στο παρκέ. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα όταν έμαθα την απόφαση της διοίκησης. Αλλά αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, ούτε να κρίνω, ούτε να σχολιάσω. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και εμείς τη δική μας”.

Για τις διαφορές με Πεδουλάκη: “Ο Πεδουλάκης έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία από αυτή του Τζόρτζεβιτς. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και πάρα πολύ καλός προπονητής. Το έδειξε και στην πρώτη του θητεία. Δουλεύουμε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας και τα πάμε πολύ καλά. Έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο δουλειάς και πρέπει να συνηθίσουμε, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Εμείς που έχουμε συνεργαστεί μαζί του ξέρουμε τα μυστικά. Ο κόουτς προσπαθεί να αλλάξει πολλά μέσα στην ομάδα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Ο αποκλεισμός από το Final Four μάς πόνεσε και μας πείσμωσε”.

Για τη χρησιμοποίησή του για αρκετή ώρα ως σέντερ: “Στον Παναθηναϊκό έχω αγωνιστεί και στο ‘3’ και στο ‘4’ και στο ‘5’. Είναι αλήθεια πως τώρα παίζω αρκετή ώρα ως σέντερ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν με ενδιαφέρει πού θα παίζω, αρκεί να παίζω”.

Για την κατάκτηση του Eurocup από τον Λάσμε με τη Γαλατάσαραϊ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στεφάν. Ξέρω ότι ήθελε πάρα πολύ αυτή την κούπα. Το αξίζει και με το παραπάνω, γιατί έχει δουλέψει πάρα πολύ στην καριέρα του. Μιλήσαμε και ξέρω πόσο ευτυχισμένος είναι μετά από αυτή την επιτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…