Κεντρική Διεθνή “Σημαντική η συμβολή του κόουτς”

“Σημαντική η συμβολή του κόουτς”

voronov kuban

voronov-kubanΟ Εβγκένι Βορόνοφ μίλησε στον Ρωσικό τύπο για την πορεία της Λοκομοτίβ φέτος και τόνισε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι σημαντική η συμβολή του και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα. Ο κόουτς έχει μοιράσει σε όλους διαφορετικούς ρόλους. Ο καθένας ξέρει τι μπορεί να κάνει και που πρέπει να είναι στο παρκέ, σε κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως κάναμε μερικές ήττες στη VTB League, ώσπου να καταλάβουμε το σύστημα του προπονητή. Αλλά, όταν το καταλάβαμε, τότε όλα πήγαν πολύ και ανεβήκαμε επίπεδο. Είναι τιμή για μένα που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε όποιο ρόλο μου δοθεί.

Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο έχει στήσει το επιθετικό πλάνο. Προσπαθούμε να βρούμε τους ελεύθερους παίκτες, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις. Στην ομάδα δεν υπάρχουν ατομιστές και ο καθένας προσπαθεί να βρει εκείνον που είναι στην καλύτερη θέση. Η φετινή Λοκομοτίβ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Αρκετός κόσμος μας κριτικάρει, πως εξαρτόμαστε κυρίως από το περιφερειακό σουτ. Αλλά κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βρούμε τους σουτέρ μας στην καλύτερη θέση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…