Κεντρική NBA “Πτερόσαυροι” για πρόκριση, “γεράκια” για φίλημα (vids)

“Πτερόσαυροι” για πρόκριση, “γεράκια” για φίλημα (vids)

george pacers raptors

george-pacers-raptors

Οι Ράπτορς έχουν να περάσουν 15 χρόνια (!) στη δεύτερη φάση των πλέι οφ του ΝΒΑ, αλλά φέτος φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να “σπάσει” αυτή η κατάρα. Οι “πτερόσαυροι” επικράτησαν εντός έδρας των Πέισερς με 102-99 κι έκαναν το 3-2 στη μεταξύ τους σειρά, όντας μία ανάσα από την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Ανατολής.

Η ομάδα του Τορόντο βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή στο τέλος, παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ΝτεΡόζαν με 34 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζορτζ με 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Δείτε τη μάχη των δύο ηγετών:

millsap-hawks-celtics-playoffs

Οι Χοκς επέστρεψαν στο σπίτι τους και μαζί στις καλές εμφανίσεις, αφήνοντας πίσω το κακό πρόσωπο που έδειξαν στα δύο παιχνίδια στη Βοστόνη. Τα “γεράκια” ισοπέδωσαν τους Σέλτικς με 110-83 στον πέμπτο αγώνα της σειράς, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα με 3-2 νίκες.

Ο Μάικ Σκοτ (17 πόντοι), ο Κεντ Μπέιζμορ (16 πόντοι) και ο Πολ Μίλσαπ (10 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ήταν οι τρεις κορυφαίοι των γηπεδούχων, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Έβαν Τέρνερ με 15 πόντους. Όσο για τον Τόμας, ήταν σε κακό βράδυ (7 πόντοι), όντας εξαιρετικά άστοχος (3/14 σουτ, 1/3 βολές).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…