Κεντρική NBA “Ψήνεται” η μεγάλη επιστροφή
NBA

“Ψήνεται” η μεγάλη επιστροφή

phil jackson lakers

phil-jackson-lakers

Ο Φιλ Τζάκσον επέστρεψε ενεργά στο μπασκετικό γίγνεσθαι τον Μάρτιο του 2014, αναλαμβάνοντας χρέη προέδρου στους Νικς με σκοπό να επαναφέρει στην ελίτ την ιστορική ομάδα της Νέας Υόρκης. Δύο χρόνια και ισάριθμες απογοητευτικές σεζόν αργότερα, ο Ζεν Μάστερ διαφαίνεται πως αναζητά τρόπο να εγκαταλείψει το “Μεγάλο Μήλο” και να επιστρέψει στο Λος Άντζελες!

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, ο Τζάκσον θέλει να βρίσκεται κοντά στην αρραβωνιαστικιά του, Τζίνι Μπας, αλλά και να επιστρέψει στα δρώμενα των Λέικερς, θέλοντας να τους επαναφέρει σε τροχιά πρωταθλητισμού. Οι σχέσεις του με τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, δεν είναι οι καλύτερες και, την ίδια στιγμή, ο κουνιάδος του Τζιμ Μπας κατηγορείται ως ο υπαίτιος της κατρακύλας των “λιμνανθρώπων” και αρκετοί ζητούν το… “κεφάλι” του στο πιάτο.

Οι βάσεις για τη μεγάλη επιστροφή του Τζάκσον υπάρχουν αλλά το θέμα του συμβολαίου του είναι ένα ζήτημα. Ο Ζεν Μάστερ έχει ακόμα  δύο χρόνια συμφωνίας, όσα και ο διαφαινόμενος ως αντικαταστάτης του Μασάι Ουχίρι. Ο πρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ των Ράπτορς, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Τορόντο όπως καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα, βρίσκεται στο στόχαστρο των Νικς και οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι και μένει να δούμε αν θα υπάρξει νέο ξεκίνημα για τους δύο ιστορικούς συλλόγους ή αν θα δούμε μια από τα ίδια και του χρόνου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…