Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ψήφισαν MVP οι “μικροί”

Ψήφισαν MVP οι “μικροί”

12821554 10154120383098729 1117414144446150506 n

aek-efivoi

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μία συνεχή ανοδική πορεία στο ανδρικό τμήμα, όμως η Αναγέννηση της δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Οι ακαδημίες του τμήματος μπάσκετ έχουν αναδιοργανωθεί, με τις επιτυχίες να είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας σεζόν.

Μάλιστα, οι έφηβοι της ΑΕΚ κατέκτησαν το Πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας κερδίζοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Έτσι, τα νεαρά “αετόπουλα”, κλήθηκαν να… ψηφίσουν τον MVP της σεζόν, αλλά και το “κλειδί” της επιτυχίας, με κορυφαίο της χρονιάς να αναδεικνύεται ο Νίκος Καμαριανός.

Αναλυτικά:
Δημήτρης Μωραϊτης: “Η σκληρή δουλειά, η καλή χημεία και το κλίμα. MVP o Kαμαριανός”.

Νίκος Καμαριανός: “H καλή προσπάθεια έδωσε το αποτέλεσμα. MVP δεν υπάρχει. Aφοσίωση και πιστεύω ότι θα κερδίσω κάτι από το μπάσκετ”.

Θοδωρής Τσιαμπάς: “Γίναμε μία ομάδα. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά και δεν δυσκολευτήκαμε πολύ να καταφέρουμε τον στόχο. ΜVP o Mωραϊτης”.

Φώτης Γεωργίου: “Η ομαδική δουλειά, όλοι συνεργαζόμασταν άριστα και ακόμα και στις ήττες ήμασταν ενωμένοι. Όλοι μας ΜVP”.

Χρήστος Τάφα: “Οι πολλές ώρες στο γήπεδο, η σκληρή προπόνηση και η ομαδικοτήτα που μας διακατείχε. MVP o Kαμαριανός. Το μέλλον είναι δικό μας”.

Αντώνης Πρόφκα: “H σκληρή δουλειά και ότι μείναμε ενωμένοι. MVP o Mωραϊτης”.

Θοδωρής Τσακιρίδης: “Η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός”.

Σπύρος Παπαγιαννόπουλος: “Oι σκληρές προπονήσεις και η ομαδικότητα. MVP ο Καμαριανός. Αβέβαιο το μέλλον προσπάθεια και βλέπουμε”.

Σωτήρης Χρηστάκος: “H σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. MVP o Καμαριανός”.

Αλέξανδρος Κουβελάς: “Σκληρή δουλειά. Γίναμε ομάδα και μέσα από αυτό κερδίσαμε την άνοδο. Καμαριανός. Δουλειά και βλέπουμε. MVP ο Καμαριανός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…