Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τις αντίπαλες άμυνες”

“Πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τις αντίπαλες άμυνες”

pedoulakis kipello

pedoulakis-kipello

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο.

“Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει για να δούμε τα λάθη μας. Ο Κολοσσός έπαιξε αυτοματοποιημένα και ήταν εύστοχοι στο σουτ τριών πόντων. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια και αυτό είναι λογικό, αφού δεν το έχουμε δουλέψει πολύ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι παίζει η αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Υπάρχει και το θετικό ότι προσπαθήσαμε να πασάρουμε την μπάλα και είχαμε 21 ασίστ με 8 λάθη. Αυτό δείχνει τη διάθεση των παιδιών να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Καλή συνέχεια στη Ρόδο και στον Άρη“, δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Από μέρους των παικτών, ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα του Κολοσσού στάθηκε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε το προβάδισμα, αλλά εμείς μείναμε δεμένοι σαν ομάδα και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα καλό ματς. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…