Κεντρική Basket League Άρης Πλήρης στο Ρέθυμνο

Πλήρης στο Ρέθυμνο

aris dimitris priftis pagkos team

aris-dimitris-priftis-pagkos-team

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (2/4) με το Ρέθυμνο, για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς και ο Θοδωρής Ζάρας προπονήθηκε σήμερα (1/4) κανονικά.

“Χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Το Ρέθυμνο έχει αξιόλογο ρόστερ και σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι του και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα αν επιβάλει το ρυθμό του”, δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη 19η νίκη του στο πρωτάθλημα, τόνισε: “Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί στην άμυνα και να έχουμε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ελέγχοντας παράλληλα τα ριμπάουντ και περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατό τα λάθη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…