Κεντρική Basket League Άρης “Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς”

“Παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς”

dimitri priftis aris pagkos

dimitri-priftis-aris-pagkosΟ Άρης υποδέχεται την Κηφισιά για τα πλέι-οφς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το τι διακυβεύεται σε αυτή την σειρά αναμετρήσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ξεκινά το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, όπου παίζονται οι κόποι μιας χρονιάς και τα λάθη δε συγχωρούνται. Εμείς καλούμαστε να πιστοποιήσουμε την καλή πορεία μας στην κανονική περίοδο. Απέναντί μας έχουμε την Κηφισιά, μία πολύ καλή ομάδα, κάτι που φαίνεται από την πολύ καλή πορεία της και τη θέση που κατέλαβε στη βαθμολογία. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ποιότητα μέσα και έξω από τη ρακέτα, παίζει πιεστική άμυνα και σε υψηλό ρυθμό στην επίθεση, όπως δείχνει και η υψηλή παραγωγικότητά του στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής περιόδου.

Το γεγονός πως και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου κερδίσαμε δύσκολα, μας κάνει να περιμένουμε μία εξαιρετικά δύσκολη σειρά. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, με ενέργεια και ένταση στην άμυνα, συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…