Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πετύχαμε τους στόχους μας”

“Πετύχαμε τους στόχους μας”

Likogiannis

Likogiannis

Ο Κολοσσός Ρόδου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Άρη Λυκογιάννη να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του.

“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας στο κλείσιμο της σεζόν. Παίξαμε έξυπνα και είχαμε περίσσευμα ενέργειας, παρά το γεγονός πως στερηθήκαμε τον Σαλούστρο. Είχαμε καλή περιφερειακή μέρα και ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί. Από ‘κει και πέρα, τελειώνει μία σεζόν πολύ δύσκολη για εμάς. Με καινούριους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει.

Καθιερώσαμε νέους παίκτες, μπήκαμε στα πλέι οφ και αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες θα είχαμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση της ομάδας, τους δύο χορηγούς, τους κ.κ. Κουγιό και Χατζηλαζάρου. Τον πρόεδρο τον κύριο Κόκκινο“, δήλωσε αρχικά ο προπονής των “θαλασσί”.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: “Συζήτηση επίσημη δεν έχει γίνει. Θα γίνει σίγουρα. Είχαμε δύο σεζόν με καλή συνεργασία και έχουμε βρει μία κοινή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλά, είναι νωρίς ακόμη γιατί τώρα προέχει να ξεκουραστούμε και να απέχουμε από το μπάσκετ. Θα είμαστε σε επαφή και θα δούμε”.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος δήλωσε: “Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας, που είναι μεγαλύτερης κλάσης. Το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος όπως είναι λογικό δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…