Κεντρική Basket League Άρης “Περισσότερη ενέργεια και απόδοση”

“Περισσότερη ενέργεια και απόδοση”

dimitri priftis aris pagkos

dimitri-priftis-aris-pagkos

Ο Άρης επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Κηφισιάς και χρειάζεται άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρεθεί στην 4άδα της φετινής Basket League. Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης Πρίφτης, μόνο εύκολη δε θεωρεί την αποστολής της ομάδας του στο Ζηρίνειο.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για πανηγυρισμούς και χαρακτήρισε πλασματική την διαφορά των 18 πόντων. Παράλληλα εστίασε στην ενέργεια και στην απόδοση των παικτών του σε μεγαλύτερη διάρκεια και τέλος υπογράμμισε την σημαντικόητα του ελέγχου των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Στα playoffs δεν έχεις την πολυτέλεια να σταθείς σε ένα θετικό ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα για πολλή ώρα κι έτσι από τη Δευτέρα η προσοχή μας είναι απόλυτα επικεντρωμένη στον δεύτερο αγώνα με την Κηφισιά. Η τελική διαφορά των 18 πόντων είναι τελείως πλασματική και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του πρώτου αγώνα.

Τώρα παίζουμε στο Ζηρίνειο και πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς του περασμένου Σαββάτου, αλλά και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, όπως κάναμε στο τελευταίο επτάλεπτο της προηγούμενης αναμέτρησης. Ο προσεχής αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος σε σχέση με τον πρώτο και πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και αποτελεσματικότητα στο ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…