Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Περήφανοι για την ομάδα”

“Περήφανοι για την ομάδα”

timthumb 2

aggelopouloiΟι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, εξέφρασαν την υπερηφάνειά τους για την ομάδα, παρά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα υποστήριξαν:

“Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας αυτά τα χρόνια. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη από το 2009 μέχρι το 2015. Πήγαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε στους παίκτες, τους είπαμε ότι είμαστε περήφανοι για ό,τι πετύχαμε μαζί και, πλέον, στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Όταν βλέπεις στην ΤΣΣΚΑ να “χτυπιούνται” σαν να μην πω τι στον πάγκο, καταλαβαίνεις τι ζημιά τους έχουμε κάνει τόσα χρόνια. Θα είναι πρώτη φορά, ύστερα από τόσα χρόνια, που θα δούμε τα προημιτελικά από την τηλεόραση. Δεν με φοβίζει πώς θα αντιδράσει η ομάδα. Ξέρει ποιος είναι ο στόχος, θα αφοσιωθεί και θα προετοιμασθεί για τα πλέι οφ”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, επισήμανε: “Ο τραυματισμός του Γιανγκ ήταν το νούμερο ένα, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς μέσα στη σεζόν. Δεύτερο ήταν ο τραυματισμός του Λοτζέσκι, που είναι καθοριστικός. Από ‘κει και πέρα υπήρχαν ατυχίες και συγκυρίες. Η Ρεάλ πέρασε στις ισοβαθμίες. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι έγινε λάθος το καλοκαίρι, που είναι το αγαπημένο σας (σ.σ.: των δημοσιογράφων).

Εμείς είμαστε περήφανοι, ο κόσμος αποθεώνει και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η συμπαράσταση του κόσμου δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των υπερβάσεων και των θαυμάτων. Όλες οι ομάδες έχουν πενταπλάσιο μπάτζετ. Δεν γίνεται κάθε χρόνο με το μοντέλο αυτό, που πιστεύουμε στους Έλληνες παίκτες, να έχεις επιτυχίες. Πρέπει να στηρίζεις τους παίκτες στα καλά και τα άσχημα”.

Όσο για το αν πεισμώνει από τη φετινή αποτυχία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπογράμμισε: “Δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός δεν πάει στους οκτώ, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία οκταετία. Δεν μειώνεται ή αυξάνεται το πείσμα μας ανάλογα με επιτυχίες ή αποτυχίες. Είμαστε η μόνη ομάδα, η οποία έχει καταφέρει να είναι πρώτα Πρωταθλήτρια Ευρώπης και μετά Ελλάδας“.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τέλος, τόνισε για το σύστημα της Ευρωλίγκας ότι: “Το φορμάτ αλλάζει προς το καλύτερο. Ήμασταν πρώτοι και μπήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία, ενώ ο άλλος όμιλος ήταν να μην πω καμιά πιο περίεργη λέξη. Το σύστημα, με τη διαφορετική ώρα αγώνων την τελευταία αγωνιστική, είναι κάτι που έχουμε θέσει και μας έχουν πει ότι γίνεται για τηλεοπτικούς λόγους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…