Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Πεδουλάκης, ο Παππάς και ο Παπαγιάννης

Ο Πεδουλάκης, ο Παππάς και ο Παπαγιάννης

pedoulakis pappas filiko

pedoulakis-pappas-filiko

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχώρησε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμποράλ Κούτσα, με την “πράσινη” ΚΑΕ να ανακοινώνει την επόμενη μέρα την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ήτοι τον πιο επιτυχημένο προπονητή που πέρασε από τον πάγκο του “τριφυλλιού” μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός σήκωσε μανίκια το πρωί της Πέμπτης (21/4), με τον Νίκο Παππά να επιστρέφει στις προπονήσεις και να υπολογίζεται κανονικά εν όψει των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, ενεργοποιήθηκε ξανά μετά από δύο μήνες και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, προκειμένου να κατακτήσει το νταμπλ.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς και ο Σάσα Πάβλοβιτς αποτέλεσαν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τους δύο παίκτες να αποχαιρετούν τα μέλη της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης και να ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Όσον αφορά το προπονητικό τιμ, ο Νίκος Παππάς παρέμεινε, ενώ προστέθηκαν ο οι Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής. Ακόμα, επέστρεψε στον πάγκο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος θα συνδυάζει τις υποχρεώσεις του με την ανδρική ομάδα μαζί με της Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

“Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους αυτή τη στιγμή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε προκειμένου να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνολική προσπάθεια. Θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Μόνο το κομμάτι της ψυχολογίας μπορούμε να βελτιώσουμε και να βάλουμε ακόμη μια-δυο πινελιές για να δώσουμε τη μάχη μας στα πλέι οφ”, ήταν τα πρώτα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Και πράγματι, ο χρόνος είναι λίγος για ριζικές αλλαγές, μιας και ο Παναθηναϊκός ρίχνεται τη Μ. Δευτέρα (25/4) στη μάχη των πλέι οφ, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, στο οποίο ο “Άρτζι” θα κάνει αρκετές δοκιμές. Σίγουρα θα ήθελε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ωστόσο ο Βασίλης Χαραμπόπουλος και ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκονται στα “πιτς”.

Και αν του πρώτου ήταν γνωστή η απουσία (πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη), του δεύτερου προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στο πέμπτο δάκτυλο του δεξιού του χεριού. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη κάταγμα. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα, όπερ σημαίνει πως θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…