Κεντρική Basket League Άρης Ο “πανταχού παρών” Ουότερς

Ο “πανταχού παρών” Ουότερς

waters aris kifisia

waters-aris-kifisia

Η χθεσινή (23/04) αναμέτρηση του Ζηρινείου είχε τρομερό σασπένς καθώς κρίθηκε στις δύο παρατάσεις και είδε τον Άρη να πανηγυρίζει το “διπλό” και την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Βέβαια, αυτό που θα μας μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό είναι το ασύλληπτο αυτοκαλάθι του Ζερμέιν Μάρσαλ στο τέλος της πρώτης παράτασης.

Από κει και πέρα και όσον αφορά την εν γένει εικόνα του ματς, ο Άρης ήταν κατώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια αυτού, βρισκόμενος κάποια στιγμή ακόμα και στο -17 (48-31). Ωστόσο για ακόμα μια φορά φέτος, έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, έφερε τα πάνω-κάτω (με την καταλυτική βοήθεια του Μάρσαλ σαφώς) και “σκούπισε” την αντίπαλο του.

Ο παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου ήταν ο Ντομινίκ Ουότερς. Ο Αμερικανός γκαρντ διανύει εξαιρετική σεζόν και αποτελεί έναν εκ των “ακρογωνιαίων λίθων” της εξαιρετικής πορείας του συγκροτήματος του Δημήτρη Πρίφτη. Χθες συνεισέφερε σε όλους τους τομείς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 29 πόντους (8/11 διπ.-2/3 τρ.-7/7 βολές), 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, σημειώνοντας παράλληλα μεγάλα καλάθια. Συνοδοιπόρος του ήταν ο, επίσης, τρομερός Οκάρο Ουάιτ των 27 πόντων (6/9 διπ.-2/6 τρ.-9/10 βολές) και 9 ριμπάουντ.

Ακόμα ένα βήμα μπροστά επετεύχθη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις και πως έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στον επερχόμενο αντίπαλο του και δη τον Παναθηναϊκό (εκτός απίθανου απροόπτου).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…