Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Μπουλμέτης στο σπίτι του Μήλα

Ο Μπουλμέτης στο σπίτι του Μήλα

aek nikos milas mpoulmetis

aek-nikos-milas-mpoulmetis

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει θέσει ως έναν ακόμα στόχο του όντας μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, την καταγραφή της Ιστορίας της ομάδας, αλλά και την δημιουργία του αρχείου της.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη την σκληρή δουλειά, με τον γνωστό σκηνοθέτη Τάσο Μπουλμέτη να επισκέπτεται το σπίτι του Νίκου Μήλα, που υπήρξε ο προπονητής της Κυπελλούχου Ευρώπης 1968, για να γίνει το γύρισμα.

Αναλυτικά:
“Στο σπίτι του ευρωκυπελλούχου κόουτς Νίκου Μήλα, ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης «κτίζει» το Ιστορικό Αρχείο της «Βασίλισσας».

Η διοίκηση της ΑΕΚ (ΑΕΚ B.C.) με απόφαση του μεγαλομετόχου της, Μάκη Αγγελόπουλου, έθεσε ως προτεραιότητα την καταγραφή του Ιστορικού, Πολιτιστικού και Αθλητικού Αρχείου της ΑΕΚ, το οποίο στην πορεία θα αξιοποιηθεί για πολλαπλές δράσεις.

Ο Κωνσταντινουπολίτης σκηνοθέτης της «Πολίτικης Κουζίνας» και του «Νοτιά», στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας έκανε γύρισμα με τα μέλη του επιτελείου του στο σπίτι του προπονητή της Κυπελλούχου Ευρώπης ΑΕΚ, του ’68, Νίκου Μήλα, παρουσία της συζύγου του, Άννας Μήλα. Διευθυντής Φωτογραφίας του «Αρχείου» μας είναι ο εκ των κορυφαίων κινηματογραφιστών, Γιάννης Δασκαλοθανάσης.

Παρούσα στο ραντεβού στο «ορμητήριο» Μήλα στη Νέα Σμύρνη και η ΑΕΚ B.C., διά του διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε, Γιώργου Νικολάου και του υπευθύνου Τύπου, Αλέξανδρου Κοζαρίδη. Την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης του γυρίσματος ανέλαβαν το Πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ και ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Μπαμπούκος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…