Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

“Να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

ivkovic

ivkovic

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (7/4, 20:30) την Εφές Αναντόλου, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16.

Η Εφές έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο, τόσο ο τεχνικός των Τούρκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς, όσο και ο Φουρκάν Κορκμάζ στις δηλώσεις τους σχετικά με την αναμέτρηση τόνισαν, πως θέλουν να κλείσουν με νίκη της υποχρεώσεις τους στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

“Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά δεν θέλαμε να μείνουμε εκτός playoffs. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα με νέα πρόσωπα και καλή χημεία. Έχουν πέντε νίκες και μια ήττα στο δεύτερο γύρο του TOP 16. Για μας είναι δύσκολα και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν μπορούν να παίξουν λόγω των τραυματισμών τους οι Σάριτς και Ερτέλ“.

Από πλευράς παικτών, ο Φουρκάν Κορκμάζ, τόνισε: “Ολοκληρώνουμε τη φετινή μας πορεία στην Ευρωλίγκα και θέλουμε μια νίκη μπροστά στο κοινό μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…