Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”

“Να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”

larentzakis mcneal waters kolossos aris

larentzakis-mcneal-waters-kolossos-aris

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη στο Αλεξάνδρειο στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας το απόγευμα του Σαββάτου (9/4, 17:00) και σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και όσα έγραψε στο blog του πάνε στη Θεσσαλονίκη απόλυτα προετοιμασμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, ύστερα από μία χρονιά που είχε τα καλά της και τα κακά της.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι δυστυχώς χάσαμε. Ειδικά στο τέλος κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Βέβαια, η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να κρύψουμε την απογοήτευσή μας για την ήττα, η οποία ήταν και μέσα στο γήπεδό μας, ενώ παράλληλα χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε την έκτη θέση. Όμως, έτσι είναι το μπάσκετ και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος, όπου όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, θα αντιμετωπίσουμε κατά πάσα πιθανότητα τον Παναθηναϊκό στα playoffs.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που είναι ο Άρης. Είναι μία ομάδα που έχει δείξει τρομερή σταθερότητα όλη τη χρονιά και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση φέτος. Μπορεί να έχει μία σημαντική απουσία, αυτή του ΜακΝίλ, όμως έχει το ρόστερ για να καλύψει το κενό του.

Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι όλοι μαζί θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιαννούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…